Vul de ontbrekende letter in elk woord in door het op te schrijven. Dit doe je door de letter met je stylus op het touchscreen te schrijven.


Koppel een woord aan de bijbehorende betekenis.
 


Je moet zo snel mogelijk woorden aan betekenissen of omgekeerd koppelen. Op deze manier leer je nieuwe woorden door ze in context te plaatsen.


Op het bovenste scherm zie je eventjes een woord. Met je stylus moet je de juiste letters uit de soep vissen en het woord op de rand van het soepbord spellen. Maar treuzel niet, want de letters zinken!
 


Kies met je stylus de juiste letters om de woorden te spellen die op het schoolbord staan. Met het gummetje kun je fouten corrigeren. Je hebt ook de mogelijkheid om met een bom onnodige letters te verwijderen. Het is best mogelijk dat nog niet alle blokken van een woord zijn gevallen, dus spel je woorden met beleid.


In het bovenste scherm krijg je de betekenis van een woord te zien. Spel het bijbehorende woord door met je stylus de schijf te draaien om een letter te kiezen. Als je de verkeerde letter kiest, komt deze niet op het scherm te staan.