Met My Word Coach Verbeter Je Woordenschat kun je je taalgebruik op speelse wijze verbeteren door middel van een aantal leuke activiteiten en oefeningen.

Het spel is gebaseerd op langdurig onderzoek naar hoe de mens zich taal eigen maakt door Thomas Cobb, professor in de Toegepaste Taalwetenschap aan de Universiteit van Québec. (www.lextutor.ca/cv/).

Op speelse wijze ga je in My Word Coach Verbeter Je Woordenschat aan de slag met woordherkenning, spellingsoefeningen en het zoeken van definities bij woorden. Er wordt gebruik gemaakt van een woordenlijst van ongeveer 16000 woorden, gebaseerd op het Van Dale Hedendaags Nederlands woordenboek.


In My Word Coach Verbeter Je Woordenschat draait het om jouw Expressievaardigheid. Door middel van een percentage geeft dit aan hoe goed je de Nederlandse taal beheerst en kunt gebruiken. Hoe hoger het percentage (maximaal 100%), des te beter kun jij je uitdrukken in het Nederlands. Tijdens het spelen houdt My Word Coach Verbeter Je Woordenschat je Expressievaardigheid in de gaten, beoordeelt hoe goed deze is en beloont je hiervoor!

De Nintendo Wii versie benut de innovatieve mogelijkheden van de Wii-afstandsbediening in de opwindende mini-games en heeft een makkelijke bediening. De Nintendo DS versie maakt optimaal gebruik van het unieke touchscreen.


Kom meer te weten over jouw expressievaardigheid! klik hier
Leef je uit in waanzinnig verslavende mini-games! klik hier


Andere Coach titels:
My Health Coach: Je gewicht in balans (leverbaar voor Nintendo DS in juni 2008) is ontwikkeld in samenwerking met een bekende voedingsdeskundige. My Health Coach je gewicht in balans is een privé coach die je helpt bij het bereiken van je ideale gewicht en het op dynamische en speelse wijze veranderen van je gewoontes.